Hiske, Jessie en Mariska zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de boerenmarkt

Hiske, Jessie en Mariska zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de boerenmarkt

Hiske, Jessie en Mariska zijn druk bezig met de voorbereidingen voor de boerenmarkt. We krijgen vandaag in de ochtend een definitieve offerte van de spantent zegt Jessie. In de basis zal de tent waarschijnlijk rond 2.700 euro kosten maar daar wordt nog een specifiekere offerte voor gemaakt. Jessie is aan het bedenken welke kosten er misschien nog kunnen veranderen. Hiske heeft ook een verzoek. Het zou fijn zijn als hij een schatting kan maken hoeveel kramen er in een tent kunnen staan eindigt hij. Wordt vast en zeker vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *