Alexandra wil stoppen met de sportlessen voor haar mede bewoners

Alexandra wil stoppen met de sportlessen voor haar mede bewoners

Alexandra, Franny en Jordie staan met zijn drieën in de sportschool, Alexandra oogt een beetje ongeduldig. Waar blijven ze nou weer vraagt ze zich hardop af. Ze is aan het wachten op haar andere mede bewoners om een sportles te geven. Ik stop ermee hoor gaat Alexandra verder. Ik ga lekker weer mijn eigen ding doen ’s ochtends voegt ze eraan toe. Jordie en Franny zijn het er mee eens. Misschien moet je ze er ook op aanspreken dan stelt Jordie voor. Alexandra denkt op haar beurt dat dat weinig zin heeft. Zal Alexandra echt stoppen met de sportles voor haar mede bewoners

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *