De bewoners uit Utopia 2 speculeren over de finale, wat is de beste tactiek?

De bewoners uit Utopia 2 speculeren over de finale, wat is de beste tactiek?

Sinds het vertrek van Jens twijfelen veel bewoners op wie ze gaan stemmen bij de volgende nominatieronde. Is het slim om tactisch, of juist met je hart te stemmen? Jordie is bang om één voor één zijn vrienden binnen Utopia 2 te verliezen. Hij wil daarom het liefst samenwerken. Brandon ziet dat niet zitten. Hij wil dicht bij zichzelf blijven. Na hun gesprek van gisteren besluit Jordie toch eens te overleggen met enkele andere bewoners. Ik wil er nog twee leuke maanden van maken zegt Jordie, terwijl hij in het huisje van Andrea en Shelley staat. Ik denk dat er geen andere oplossing is dan toe te geven dat we meer moeten samenwerken. Anders worden we er straks uitgeknikkerd benadrukt hij. Alhoewel Andrea het met hem eens is, weet ze niet of ze dan maar op mensen moet gaan stemmen die niet haar eerste keuze zijn. Ik wil wel een eerlijke wedstrijd antwoordt ze. Shelley denkt juist dat ze het daar niet mee gaan redden. Moeten we niet gewoon gaan stoken bij het groepje tegenstanders vraagt ze zich hardop af. Daarvoor moeten we misschien uit onze comfortzone stappen, maar dan komen we wel dichterbij de finale voegt ze eraan toe. Ook bij Hiske en Merel komt de nominatieronde ter sprake. Ook Hiske wil voorkomen dat haar vrienden worden weggestemd. Ik ga juist stemmen op iemand waar de rest minder snel op stemt vertelt ze aan Merel. Op die manier komen er twee mensen op de bank waar ik niks mee heb eindigt ze. Welke tactiek zou het slimst zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *