Merel vindt een mysterieus briefje op de finale kluis

Merel vindt een mysterieus briefje op de finale kluis

F*ck you and your money leest Merel van een handgeschreven briefje voor. Wie heeft dat gedaan vraagt Hiske verbaasd. Jessie en Mariska komen ook aangelopen. Mariska herkent al snel Mylène haar handschrift. Jessie telt voor de zekerheid het geld in de finale kluis na maar er is niets uitgehaald. Buiten bespreken ze met elkaar wat ze er het best mee kunnen doen. Het is geen van hen duidelijk waarom Mylène dit heeft gedaan. Ik heb wel het idee dat ze ons niet meer vertrouwt na die nominatieronde zegt Merel. Mylène heeft zich vandaag nog niet laten zien en leest een boek in haar huisje.

Uiteindelijk besluiten Jessie en Merel Mylène te confronteren met het briefje dat ze op de finalekluis vonden. Ik vond het gewoon leuk antwoordt Mylène lachend. Dus die f*ck you was niet echt gericht naar iemand vraagt Jessie aan haar. Nee, ik vond het gewoon leuk om te doen legt Mylène vervolgens uit. Merel begint spontaan te lachen. Je lijkt wel een vandalist zegt ze. De twee zijn opgelucht om te horen dat het uiteindelijk meer een grapje was. Mylène laat weten dat ze gewoon geen zin heeft in al die complotten die er nu ontstaan door de finale. Het zorgt ervoor dat ze af en toe gefrustreerd raakt. Zolang je de silo maar niet in brand steekt, helemaal prima zegt Jessie lachend. Wat vinden jullie van Mylène haar actie?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 66    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *