Franny en Hiske hebben een verrassing geregeld voor Alexandra haar naderende fotoshoot

Franny en Hiske hebben een verrassing geregeld voor Alexandra haar naderende fotoshoot

Lex, ik wil niet meer dat je nog in ons huisje komt vanmiddag zegt Franny geheimzinnig. Zij en Hiske zijn namelijk bezig met een verrassing voor Alexandra. In de keuken maken ze een fruitschaal klaar. Ook het huisje wordt helemaal opgeruimd. Alexandra is inmiddels helemaal zenuwachtig geworden. Wat hebben jullie toch geregeld? Is het een date of zo? vraagt ze nieuwsgierig. Hiske en Franny plagen haar nog even door. Zou je eigenlijk model willen zijn vraagt Hiske. Ja, Lex. Strike a pose reageert Franny lachend. Uiteindelijk kunnen de twee de spanning niet meer houden en is het tijd voor de onthulling. Ze hebben namelijk een dame geregeld die Alexandra poseerles gaat geven! Deze vaardigheden kan ze goed gebruiken tijdens de fitness fotoshoot die ze binnenkort gepland staat. Fitmodel Daphne wordt hartelijk ontvangen door alle bewoners. Wauw! Kom jij voor mij? vraagt Alexandra. Nadat Daphne een korte rondleiding over het Utopia 2 terrein heeft gehad, gaan de twee van start. Ik heb drie bikini’s bij me en daar gaan we wat foto’s mee maken legt Daphne uit. Ze haalt vervolgens enkele setjes uit haar koffer. Alexandra is al snel verliefd op een blauwe bikini met glitters. Wat zie je er mooi uit zegt Hiske tegen Alexandra, die inmiddels is omgekleed. Ze neemt verschillende poses aan waar coach Daphne feedback op geeft. Het is belangrijk dat we wel altijd je schouders zien tipt Daphne aan haar. Ze heeft een leuke dag gehad.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *