Franny uit haar zorgen naar Jordie, wordt de finale hem teveel?

Franny uit haar zorgen naar Jordie, wordt de finale hem teveel?

Jordie zit op het plateau te genieten van de zon wanneer Franny op hem afstapt. Ik maak mij een beetje zorgen om je begint Franny het gesprek. Jordie geeft aan dat dit niet hoeft. Frustraties die ik met mensen hier heb op dit moment zegt hij. Franny geeft daarna aan dat hij zijn frustraties bij haar kwijt kan maar Jordie heeft hier geen behoefte aan. Franny is echter niet de enige die de sippe houding van Jordie opmerkt, want ook Alexandra stapt op hem af. Jordie doet opnieuw zijn verhaal maar ook Alexandra weet niets uit Jordie te krijgen. Alexandra laat het er echter niet bij en komt wat later terug. Dit keer boekt ze echter wel resultaat, want ze krijgt Jordie aan het praten. De dagen hier zijn niet meer zo speciaal meer na Love is Love zegt Jordie. Weet Jordie zich, na het grote succes van Love is Love weer te herpakken?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *