Andrea is iedereen spuugzat, ze lucht haar hart bij Shelley

Andrea is iedereen spuugzat, ze lucht haar hart bij Shelley

Afgelopen avond zitten Shelley en Andrea samen in hun huisje. De twee maken zich klaar om naar bed te gaan totdat Andrea over Mylène begint. Ik ben blij dat ze weer helemaal happy is maar ze heeft het zelf de hele tijd over schijnheilige mensen zegt ze. Andrea begrijpt Mylène haar acties niet. Ze is zelf schijnheilig voegt Shelley eraan toe. Maar Mylène is niet de enige die aan bod komt in het huisje. Ik word helemaal gestoord van mensen. Ik hoef alleen maar hun hoofd te zien en ik word al gek gaat Andrea verder. Ze was erg blij dat ze vandaag momenten voor zichzelf kon pakken. Ik ben iedereen hier zo spuugzat eindigt ze tot slot.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *