Franny vertelt Gerrit de tactische plannen van Jordie, volgens haar is hij niet te vertrouwen

Franny vertelt Gerrit de tactische plannen van Jordie, volgens haar is hij niet te vertrouwen

Franny en Gerrit liggen afgelopen avond in het bed van Franny. Heb jij nog dingen gehoord vandaag over de stemmingen vraagt Gerrit aan haar. Franny laat weten dat Jordie haar vandaag apart heeft genomen om te praten over de groepjes op het terrein. Jessie, Merel, Gerrit, Hiske, Mariska zouden volgens Jordie tot een groepje behoren vertelt ze verder. En geeft aan dat Jordie nu ook een pact aan het vormen is met Mylène en Dylan. Hij heeft het volgens mij ook met Andrea en Shelley er over gehad gaat Franny verder. Gerrit had dit niet van Jordie verwacht. Hij is niet te vertrouwen eindigt Franny.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Ria at 13:03

    Jammer he dat er ook nog mensen met verstand.Je moet zo’n meisje beschermen ze moet buiten de poort ook nog verder met haar leven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *