Gerrit is niet te spreken over het computer rooster

Gerrit is niet te spreken over het computer rooster

Als Gerrit vandaag vroeg de silo inloopt en even naar de computerlijst kijkt, blijft hij vol verbazing staan. Jessie, die op dat moment achter de computer zit, merkt dit op. Wat is er vraagt hij. Gerrit laat weten dat heel het computerrooster al staat volgebouwd. Dit kan toch niet? gaat hij verder met enige irritatie. De dag is net begonnen en vrijdag staat al helemaal vol voegt hij eraan toe. Jessie zegt dat mensen een planning voor zichzelf hebben. Flikker op antwoordt Gerrit. Volgens hem staan er opvallend veel dezelfde namen steeds op: Andrea, Jordie en Shelley. Gerrit besluit daarom om Jordie op een tijdstip door te strepen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *