De bewoners uit Utopia 2 worden uitgedaagd voor een handbalwedstrijd

De bewoners uit Utopia 2 worden uitgedaagd voor een handbalwedstrijd

Hiske en Merel zitten achter de computer in de silo. Aankomende zondag komt er een G-handbalteam langs, leest Hiske in een mail. Het team daagt de bewoners uit om een handbalwedstrijd tegen hen te spelen. De twee reageren enthousiast. Er is alleen een probleem het is op erg korte termijn. De twee beginnen dan ook gelijk met de organisatie. Het voetbalveld moet omgetoverd worden tot een handbalveld en er moeten ook snel nieuwe sportshirts komen. Gaan de bewoners alles op tijd afkrijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 26    Gemiddelde: 4.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *