Gerrit wil zijn projecten niet meer delen met zijn mede bewoners

Gerrit wil zijn projecten niet meer delen met zijn mede bewoners

Jessie en Gerrit wandelen samen een rondje over het terrein. Het is Jessie opgevallen dat Gerrit wat stiller is geweest de afgelopen dagen. Hij vraagt wat er met hem aan de hand is. Het is me gewoon opgevallen hoe vaak wij eigenlijk andere bewoners betrekken bij onze eigen projecten zegt Gerrit. Dat is prima maar het is ook wel eens lekker om helemaal geen andere bewoners erbij te hebben voegt hij eraan toe. Hiermee doelt hij onder meer op Franny als danseres in hun videoclip, maar ook op Merels dj lessen. Binnenkort willen ze een videoclip opnemen voor één van hun nummers. Als het aan Gerrit ligt, wil hij Franny niet bij deze opnames erbij hebben. Maar Fran wordt er wel altijd heel gelukkig van reageert Jessie. Volgens Gerrit kan dat wel maar dat betekent niet dat ze een vast onderdeel is van hun groep. Ook Merel mag volgens hem nog wel heel wat meer vlieguren maken, wil ze beter worden in het dj-en. Ik heb zelf minstens een maand moeten oefenen voordat ik een beetje mooie overgangen kon maken legt hij verder uit. Ik wens haar veel succes straks met maar één les benadrukt hij. Jessie vraagt zich ook af of Merel het wel gaat redden. Hebben de twee mannen volgens jullie gelijk?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Lisa at 14:35

    Gerrit al een maand bezig met de overgangen?Laat me niet lachen je hebt nog een lange weg te gaan en dan nog moet je er tussen zien te komen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *