Gerrit en Shelley hebben onenigheid over de computertijd

Gerrit en Shelley hebben onenigheid over de computertijd

Merel, Gerrit en Jessie zitten achter de computer. Even later komt Shelley naar ze toe. Mag ik misschien heel even snel iets uitprinten? vraagt Shelley aan Gerrit. Nee, nu even niet antwoordt hij. En geeft aan dat ze vier uur computertijd heeft ingepland. In die tijd mag ze dan ook de computer gebruiken. Shelley legt verder uit dat twee van die vier uur eigenlijk voor Alexandra is bedoeld en vraagt het nogmaals. Ik zeg nee, daar heb je mee te dealen. Succes verder. Dan kun je hier blijven staan en blijven praten. Dat heeft geen zin, want ik blijf nee zeggen en ik zou gewoon je computertijd aanhouden reageert Gerrit. Shelley blijft even staan en wacht af of ze misschien toch een kans krijgt om even snel iets te printen. Gerrit negeert haar begint met Jessie wat dingen te bespreken. Shelley besluit te wachten en gaat achter hen op een stoel zitten. Even later is Merel klaar achter de computer en Shelley gaat er snel achter zitten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *