Alexandra heeft moeite met al haar lesstof voor de opleiding personal training

Alexandra heeft moeite met al haar lesstof voor de opleiding personal training

Alexandra heeft vandaag zitten leren voor haar opleiding Personal Training. Jessie de silo binnen en vraagt aan Alexandra hoe het gaat met haar studie. Alexandra laat weten dat het heel moeilijk is. En vertelt verder dat ze op dit moment meer dan honderd bladzijdes in haar hoofd moet stampen. Jessie biedt aan om haar te helpen. Alexandra weet dat Jessie haar wil helpen en steunen, maar zegt dat dit hoofdstuk heel anders is dan hij misschien denkt. Jessie hielp haar de vorige keer ook al met haar lesstof. Toen was het heel makkelijk vertelt ze. Het is echt pittig voegt Alexandra eraan toe. Maar hoeveel leer je de laatste tijd vraagt Jessie. Alexandra antwoordt dat ze vanochtend en gisteren heeft geleerd maar daarvoor niet meer. Jessie motiveert haar om het weer op te pakken. Alles wat je weet, kan geen kwaad. Extra kennis is sowieso goed zegt hij. Alexandra besluit om vandaag weer verder te gaan. Zal Alexandra het halen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *