De organisatie van de Hollandse Avond zorgt voor tranen bij Mariska

De organisatie van de Hollandse Avond zorgt voor tranen bij Mariska

Merel, Jessie en Hiske bespreken in de silo welke Nederlandse artiesten eventueel komen optreden op het evenement. Mariska staat naast hen en is ondertussen aan het opruimen. Maris wat wil jij vraagt Hiske aan haar. Zoek het maar uit antwoordt Mariska. Hiske vraagt nog een keer wat voor artiest zij op het evenement wil. Is toch niet belangrijk zegt Mariska. Waarom vraagt Hiske. Laat maar zegt Mariska en ze vertelt verder dat ze er klaar mee is. Alles voor het evenement wordt toch al beslist zonder haar. Jullie zoeken het maar uit voegt ze eraan toe. Wat slaat dit nou weer op? Het is toch net zo goed jouw evenement geeft Hiske aan. Merel en Jessie zijn nog steeds het evenement aan het bespreken en Merel besluit even later te vragen waarom Mariska er klaar mee is. Ook Jessie vraagt daarna wat er is. Ik zeg laat maar gaat Mariska verder. Daarna begint ze te huilen en loopt naar buiten. Jessie en Merel blijven verbaasd achter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *