Merel weigert nog mee te helpen aan de organisatie van de Hollandse avond

Merel weigert nog mee te helpen aan de organisatie van de Hollandse avond

Iedereen bekijkt het maar lekker met die Hollandse Avond zegt Merel kwaad tegen Jessie, terwijl ze naar buiten lopen. Mariska sprak hen eerder aan op het feit dat ze te weinig betrokken wordt bij de organisatie van het evenement. Ik wil overal mee helpen maar hier heb ik gewoon geen zin in gaat Merel gefrustreerd verder. Terwijl Mariska huilend is weggelopen, blijft Merel buiten bij de rookcel zitten. Volgens haar gaat het probleem er eigenlijk over dat Merel Jessie bij de organisatie van het evenement heeft betrokken. Daar is ze beledigd over, denk ik gaat Merel verder. Jessie is het daar niet mee eens. Nu zeg je dat het aan mij ligt, terwijl je dat niet eens zeker weet zegt hij en loopt boos weg. Gerrit heeft het er met Franny over en zegt dat hij Mariska wel snapt. Bij elk evenement dat er georganiseerd moet worden, zijn er altijd twee die daar hun zegje over doen zegt hij, doelend op Jessie en Merel. Franny vindt wel dat ze er dan eigenlijk zelf wat meer achteraan moet gaan. Is Mariska terecht verdrietig?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 39    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *