Mariska is in tranen, ze voelt zich buitengesloten

Mariska is in tranen, ze voelt zich buitengesloten

Mariska loopt verdrietig naar de rookcel. Eerder zei Mariska tegen Hiske dat ze geen zin meer heeft in de organisatie van de Hollandse avond. Ze is toen vervolgens huilend de silo uitgelopen. Hiske komt even later bij haar kijken. Ze wil het niet laten gebeuren dat Mariska hierdoor de organisatie van het evenement laat schieten. Het is toch iets dat ze leuk vindt om te doen? Mariska laat verdrietig weten dat ze vandaag een kort lontje heeft en dat er niks aan haar gevraagd wordt over het evenement. Dat heb ik ook nu tegen Merel gezegd. Ze kan dat niet maken zegt Hiske. Merel deed het volgens haar niet bewust. Merel en Jessie houden volgens Hiske geen rekening met anderen en Mariska wel. Ik heb daar jou toentertijd voor gewaarschuwd voegt Hiske eraan toe. Zij zijn gewend om hier alles zelf te regelen en te bepalen en een ander daarin niet te betrekken. Zet jezelf dus op de voorgrond, anders ben je het kwijt gaat Hiske verder. Mariska antwoordt dat ze er nu niet de kracht voor heeft. Hiske zegt dat ze haar daarbij zal helpen. Mariska barst vervolgens in tranen uit en ze vertelt dat ze baalt dat haar lontje vandaag zo kort is. Hiske vindt dat ze best wel een keer voor zichzelf mag opkomen. Ja, maar ik wil niet gaan flippen antwoordt Mariska. De twee dames bespreken samen welke artiesten leuk zijn voor het feest. Volgens Mariska heeft Merel alle keuzes voor de artiesten al gemaakt. Zal Mariska toch nog meedoen met de organisatie voor de Hollandse Avond?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *