Shelley roept haar mede bewoners bij elkaar, Utopia magazine is af!

Shelley roept haar mede bewoners bij elkaar, Utopia magazine is af!

Shelley roept iedereen bij elkaar, haar magazine is namelijk af. Zodra iedereen er is start ze met haar speech. Dankjewel dat jullie er allemaal zijn. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost om dit allemaal af te krijgen vertelt ze met een brede glimlach. Achter haar staan dertien magazines op kleine schildersezels opgesteld. Enkele bewoners hebben mij super goed geholpen, waaronder Jordie en Merel vervolgt ze. Beiden krijgen een flesje wijn cadeau. Ah, dat vind ik nu echt lief zegt Merel. Langzaam worden alle tijdschriftcovers onthuld. Op de één zijn Jessie en Gerrit te bewonderen. De andere covers zijn gevuld met andere bewoners en zelfs de eenden heb een plekje op de voorkant bemachtigd. De champagne wordt ontkurkt en alle bewoners proosten op het mooie eindresultaat. Al snel heeft iedereen een exemplaar bemachtigd en lezen ze alle artikelen aandachtig door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *