Gerrit vertelt tegen Mylène dat hij haar een lief meisje vindt

Gerrit vertelt tegen Mylène dat hij haar een lief meisje vindt

Sinds het vertrek van Jens heeft Mylène veel nagedacht over haar persoonlijke ontwikkeling in Utopia 2. Ze besluit haar gedachtes te delen met Gerrit. Hoe kijkt hij daar tegenaan? Ik denk dat het een leerproces is hier zegt Gerrit. Ik merk dat je het soms moeilijk vindt om je schouders eronder te blijven zetten, maar dat kun je echt wel voegt hij eraan toe. Mylène geeft aan dat ze zichzelf soms erg tegen kan komen in Utopia. Ik ging Utopia in met het idee dat ik me persoonlijk wilde ontwikkelen maar ik heb onderschat hoe confronterend en heftig het soms kan zijn gaat ze verder. Zeker na het vertrek van Jens moet ze flink omschakelen. Gerrit snapt dat wel en vindt zichzelf juist steviger in zijn schoenen staan sinds hij in Utopia zit. Ik was normaal gesproken altijd meer een type om confrontaties weg te wuiven, maar hier ga ik wel veel meer op mijn strepen staan benadrukt hij. Mylène moet lachen en laat weten dat ze dat wel herkent. Ik vind je een heel lief meisje en ik hoop gewoon dat je er nog een mooie tijd van maakt. Zet je schouders eronder. Je kunt het zegt Gerrit opbeurend. De twee omhelzen elkaar even. Gaan de twee de laatste maanden dichter naar elkaar groeien?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 59    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *