Jessie is klaar met het gedrag van Merel

Jessie is klaar met het gedrag van Merel

Afgelopen avond is Jessie geïrriteerd. De bewoners organiseren binnenkort een Hollandse avond en ze willen graag leuke Hollandse artiesten boeken. Dit gaat alleen niet zo vlekkeloos als gedacht. Door een miscommunicatie van Merel is Jessie bang dat ze een contactpersoon gaan verliezen die altijd de artiesten in Utopia 2 regelt. Jessie loopt de silo in en  Merel merkt al snel dat er iets aan de hand is. Ik vind het vreselijk ondankbaar dat jij zo je handen er vanaf trekt begint Jessie. Merel is het daar niet mee eens. Ik vind dat je mij nogal verrot neerzet hier gaat ze verder. Jessie trekt zich hier niks van aan en hij blijft bij zijn standpunt. Hij vindt dat Merel verantwoordelijk moet zijn voor haar daden. Ik ben je f*cking vriendin man, praat normaal tegen mij eindigt Merel boos. Word vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 86    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *