Hoe schatten Andrea en Shelley hun kansen in rondom de finale?

Hoe schatten Andrea en Shelley hun kansen in rondom de finale?

Andrea en Shelley liggen afgelopen avond in bed wanneer Andrea benadrukt dat ze de afgelopen tijd een behoorlijke tegenslag te verduren hebben gekregen. Voor het vertrek van Adriaan en Jens waren wij nog in de meerderheid vertelt ze. Andrea krijgt kippenvel als ze soms de andere groep bij elkaar ziet zitten. Ik word hier heel erg achterdochtig en dat wil ik helemaal niet geeft Andrea verder aan. Shelley geeft op haar beurt aan dat ze niet bewoners wil gaan overhalen om aan haar kant te gaan staan. Ik heb het er niet voor over, omdat er toch niets gaat veranderen zegt Shelley. Leggen Shelley en Andrea zich erbij neer voordat ze aan het spel begonnen zijn?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *