Merel vindt dat Jordie eng bezig is

Merel vindt dat Jordie eng bezig is

Franny, Alexandra en Merel zijn bezig met hun make-up wanneer ze in gesprek raken. Franny vertelt aan Alexandra dat Andrea en Shelley het plan hebben om vanavond, vanwege de B&B, te overnachten in het huisje van Franny en Alexandra. Voor Alexandra komt dit als een verrassing. Als die spanning blijft heb ik daar helemaal geen behoefte aan maakt ze dan ook duidelijk. Franny benadrukt dat het de band tussen Shelley en Alexandra juist kan verbeteren. Alexandra gaat er niet verder op in en begint erover dat ze Jordie gisteren met Shelley samen zag. Jordie is echt eng bezig vindt Merel. En vertelt verder dat Jordie allemaal onwaarheden de wereld in brengt waardoor de bewoners tegen elkaar uit worden gespeeld. Zo goed kennen we hem dus eigenlijk niet eindigt Franny het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 24    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *