Andrea kan er niet meer tegen en raast over het terrein

Andrea kan er niet meer tegen en raast over het terrein

Mariska zit achter de computer wanneer Andrea vraagt of ze nog lang bezig is. Mariska zegt dat ze nog veel mails af moet werken. Andrea merkt vervolgens op dat de hoeveelheid mails meevalt en wil wachten tot ze klaar is. Mariska laat weten dat het echter nog even kan duren. Andrea loopt geïrriteerd weg. Gadverdamme walgelijke mensen.. vooral zij mompelt ze wanneer ze wegloopt. Wanneer Andrea haar huisje binnenkomt en Shelley ziet kan ze het niet helpen om niets te zeggen. Mensen hier, gadver…bah begint Andrea. Shelley vraagt wat er gebeurd is. Andrea zegt dat Mariska weigerde om haar achter te computer te laten. Ik vind haar een vervelend persoon raast Andrea verder…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 35    Gemiddelde: 3.9/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *