Merel en Hiske vinden dat Andrea zich vreemd gedraagt, is ze te vertrouwen?

Merel en Hiske vinden dat Andrea zich vreemd gedraagt, is ze te vertrouwen?

Merel en Hiske zitten in de yurt te kletsen. Na een tijdje komt de korte discussie over de computer tussen Mariska en Andrea ter sprake. Werd ze boos om zoiets vraagt Merel verbaasd. Hiske vindt het ook wel een heftige reactie van Andrea. Het valt hen op dat ze zich de laatste tijd wat vreemd gedraagt. Ze heeft de afgelopen tijd ook over een aantal dingen gelogen merkt Merel op. En begint wat zachter te praten. Laatst heeft ze ook het atelier roze geverfd met de verf die Franny van haar zakgeld heeft gekocht. Ze zei tegen mij dat ze dit niet wist. Toen hoorde ik later van Jordie dat hij dit, voordat ze begon met verven, al tegen haar had gezegd vertelt Merel. Hiske zegt dat zij Andrea nog nooit op een leugen heeft kunnen betrappen. Ik vind het wel een vreemd verhaal als ik dit zo hoor zegt ze. Zou Merel gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *