Gerrit en Jessie gaan samenwerken met een bekende artiest

Gerrit en Jessie gaan samenwerken met een bekende artiest

Na Fame en Helikopter zijn Gerrit en Jessie de laatste tijd druk bezig met het schrijven van nieuwe muziek. Jessie is erachter gekomen dat Hans de Booij, bekend van de hit Annabel, bezig is met een comeback en ziet een samenwerking wel zitten. Jessie en Gerrit willen de gok nemen en bellen hem op. Aangezien wij online zagen dat jij bezig bent met een comeback, vroegen wij ons af of jij het leuk vindt om een cover op te nemen van een van je oude nummers of een samenwerking voor een nieuw nummer stelt Jessie vervolgens voor. Hans stelt voor om Ik hou van alle vrouwen door de jongens te laten rappen. Dat lijkt mij een leuk idee geeft Hans aan. Jessie en Gerrit kunnen hun geluk niet op. De twee spreken af om later terug te bellen, zodat Gerrit en Jessie contact kunnen opnemen met hun producer. Wanneer ze hebben opgehangen springen Gerrit en Jessie een gat in de lucht. Dit is echt helemaal de bom zegt Jessie. Jessie en Gerrit kunnen het nieuws niet voor zich houden en gaan met twee pretgezichtjes alle mede bewoners langs.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *