Mariska gaat haar angst overwinnen en bespreekt het met Alexandra

Mariska gaat haar angst overwinnen en bespreekt het met Alexandra

In Utopia 2 hebben alle bewoners beschikking tot droomgeld. Van dit bedrag mogen ze een van hun dromen verwezenlijken. Mariska is van plan om hier binnenkort mee aan de slag te gaan. Ze wil namelijk een van haar grote angsten overwinnen, op de foto gaan. Merel en Hiske zijn me aan het helpen om hier een professionele fotograaf naartoe te halen vertelt Mariska aan Alexandra. Dan gaan we een fotoshoot doen die echt alleen speciaal voor mij is. Visagie erbij en zo voegt ze eraan toe. Alexandra reageert erg enthousiast. Ze wist niet dat Mariska het zo eng vond om op de foto te staan. Wat goed van je benadrukt ze met een grote glimlach. Ik vind het super eng, maar ik ga het toch doen antwoordt Mariska. Alexandra biedt haar aan om eventueel te helpen met de voorbereidingen. Mariska vraagt of ze misschien ook tijdens de fotoshoot mee zou willen kijken. Eventueel kan Alexandra haar daar ook helpen met het poseren? Dat wil Alexandra wel. De twee geven elkaar vervolgens een knuffel. Zou Mariska haar angsten echt kunnen overwinnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *