Jessie en Gerrit zitten in tweestrijd over hun duet met Hans de Booij

Jessie en Gerrit zitten in tweestrijd over hun duet met Hans de Booij

We hebben een dilemma zegt Jessie, terwijl hij en Gerrit de yurt binnenstappen. Gerrit en hij willen een nummer op gaan nemen met artiest Hans de Booij. Om dit te laten produceren hebben ze geld nodig. Jessie kijkt Hiske, Merel en Mariska ernstig aan. Normaal gesproken doet deze man dat voor duizenden euro’s maar hij wil dit nu voor 800 euro doen gaat Jessie verder. En Jessie wil dit bedrag eigenlijk uit de gezamenlijke pot halen. Alhoewel Merel snapt dat het een goede deal is, vindt ze niet dat ze dit naar de andere bewoners kunnen verkopen. Jessie denkt dat ze juist wel in zullen zien hoe belangrijk het voor Gerrit en hem is. Er zijn hier meerdere dingen belangrijk voor mensen. Zij zouden dan ook wel voor honderden euro’s iets willen regelen reageert Merel.

Gerrit mengt zich vervolgens ook in het gesprek. Hij vindt dat ze klein zijn begonnen maar nu moeten ze het groter aan gaan pakken. Podiumvrees heeft ook gewoon geld opgeleverd zegt hij. Hoe leuk het ook is, je kunt dit niet verkopen aan de groep antwoordt Merel. Ook Hiske vindt de opbrengst van Podiumvrees een vreemd argument. We hebben niet de mogelijkheid om dit voor iedereen te doen. Het is ook een kwestie van het jullie gunnen zegt ze. Er ontstaat een discussie tussen Merel en Gerrit. Hij vindt het vreemd dat Merel in het bijzonder niet enthousiast is over het idee. Laat ons dan ook eens ons verhaal doen zegt hij. Nog voor hij uitgesproken is, loopt Merel de yurt uit. Zoek het lekker uit met je droom roept ze over haar schouder. Jessie vindt het teleurstellend dat zijn vriendin niet achter hen lijkt te staan. Die attitude van haar. Ik ben het helemaal zat zegt Gerrit. Zo gaat het de laatste tijd alleen maar. Ze heeft altijd een mening, maar zodra je ertegenin gaat, is mevrouw boos voegt hij eraan toe. Mariska vindt dat ze het gewoon moeten bespreken met de rest de groep. Als zij er wel akkoord mee gaan, wat doet Merel haar mening er dan nog toe? Mijn stem heb je zegt ze. Wat zouden de andere bewoners hiervan vinden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *