Alexandra is bang dat vriendschappen onder druk komen te staan door de finale van Utopia 2

Alexandra is bang dat vriendschappen onder druk komen te staan door de finale van Utopia 2

Jordie en Alexandra sporten steeds vaker samen. Vandaag is geen uitzondering. Het zweet staat op hun voorhoofd wanneer ze beide realiseren dat er morgen weer een nieuwe finaleweek te wachten staan. Denk jij dat er iets gaat gebeuren of niet vraagt Jordie aan Alexandra. Alexandra zegt dat ze het mee gaan maken. Zo sta ik er nu ook in gaat Jordie hijgend verder op de crosstrainer. En vertelt dat hij ook steeds minder actief met de stemmingen bezig is in zijn hoofd. Je kan je er druk om gaan maken, maar het heeft toch geen nut benadrukt hij. Alexandra laat weten dat zij juist verdrietig wordt van het onderwerp. Ik ben bang dat sommige vriendschappen er onder gaan lijden zegt ze. Jordie probeert Alexandra gerust te stellen. Zullen vriendschappen onder druk komen te staan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *