Jessie heeft een idee om geld bij elkaar te krijgen voor een duet met Hans de Booij

Jessie heeft een idee om geld bij elkaar te krijgen voor een duet met Hans de Booij

Afgelopen avond zaten Jessie en Gerrit met een dilemma waar ze nog steeds geen concrete oplossing voor hebben gevonden. Mariska en Hiske zitten achter de computer wanneer Jessie een voorstel bij ze neerlegt. Jessie vraagt of ze Hans de Booij op de Hollandse Avond kunnen laten optreden. Volgens Jessie zijn berekening zouden ze hiermee, inclusief het dromengeld van Jessie en Gerrit, al de helft van de kosten hebben gedekt. Hiske is van mening dat Jessie het gehele bedrag aan de groep moet vragen. Jessie ziet dit op zijn beurt als een groot risico. Dat grapje kost gewoon 800 euro en ik ga er vanuit dat iedereen ja gaat zeggen zegt Hiske. Ze kan het zich niet voorstellen dat bewoners hen bewust tegen gaan werken. Grapje.. reageert Jessie verontwaardigd. Het is voor ons wel echt belangrijk benadrukt hij. Zullen Jessie en Gerrit het geld bij elkaar weten te krijgen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *