Merel vindt dat Jessie zich kwetsbaar op moet stellen tegenover de groep

Merel vindt dat Jessie zich kwetsbaar op moet stellen tegenover de groep

Nadat Merel vanochtend het ontbijt voor de B&B-ers heeft verzorgd is ze weer terug in bed gaan liggen. Jessie zit echter met een probleem en wil dit graag bij haar kwijt. Ik maak mij heel erg zorgen Mer om dat nummer met Hans de Booij begint Jessie. Jessie ziet een samenwerking met Hans de Booij als een mogelijke doorbraak om bekend te worden bij het publiek. Merel is echter sinds afgelopen avond niet van mening veranderd. In welk jasje je het ook gaat steken.. je moet het eerlijk zeggen tegen de groep vindt Merel. Jessie is argwanend over dit idee dit omdat zelfs Merel en Hiske niet meteen achter het idee stonden. Merel denkt dat Jessie ver kan komen bij de groep wanneer hij zich kwetsbaar opstelt. Ik vind het niet een fijne gedachten om mijn lot in de handen van een stelletje kneuzen te leggen legt Jessie verder uit. Merel is het met Jessie eens dat ze niet beschikken over een hoge gunfactor. Zal Jessie het geld aan de groep durven te vragen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *