Staan de bewoners achter het muzikale plan van Gerrit en Jessie om een duet op te nemen?

Staan de bewoners achter het muzikale plan van Gerrit en Jessie om een duet op te nemen?

De bewoners hebben vandaag een handbalwedstrijd op de planning staan waarvoor Hiske iedereen bij elkaar heeft geroepen. Jessie en Gerrit willen echter gebruik maken van het moment om iets aan de groep te vragen. Jessie vertelt met enthousiasme dat hij en Gerrit een samenwerking aan mogen gaan met Hans de Booij door het nummer Ik hou van alle vrouwen te coveren. Hij heeft veel van de prijs afgehaald, maar we moeten toch 800 euro betalen gaat Jessie verder. De groep valt stil. Hoe denken jullie erover vraagt Gerrit zich af. Tot de mannen hun verbazing is de algehele mening van de groep vrij positief. Als je die kans kan krijgen moet je die toch aangrijpen merkt Mylène op. Jessie neemt echter niet genoegen met alleen de positieve woorden van Mylène. Het moet unaniem en anders niet benadrukt Jessie om toekomstige discussies te voorkomen. Mariska stemt in met het plan maar vindt niet dat iedereen nu moet gaan vragen naar grote bedragen voor hun droom. Hiske steunt Mariska hier in. Uiteindelijk gaat iedereen akkoord.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *