Merel komt terug op de keuze van Mariska, ze is eigenlijk een beetje boos

Merel komt terug op de keuze van Mariska, ze is eigenlijk een beetje boos

Gisteren kwamen er vier B&B- gasten op het terrein om een nachtje te verblijven in Utopia 2. Twee gasten daarvan hebben in de boot van Jessie en Merel geslapen en zij moesten daarom slapen in de inloopkast. Merel en Jessie gingen er eigenlijk vanuit dat zij in de yurt zouden slapen maar daar stak Mariska een stokje voor. De yurt is volgens haar te klein voor vijf personen. Hierdoor moesten Jessie en Merel op kort termijn nog een slaapplek regelen. Mariska ziet Merel op een afstand haar richting oplopen. Gaat het goed met je vraagt Mariska. Ze wil Merel een arm om haar heen leggen maar merkt op tijd dat dit niet gewaardeerd wordt. Nou ik ben eigenlijk wel een beetje boos op jou. Wat er gisteren gebeurde dat bevalt mij echt niet geeft Merel aan. Merel geeft aan bij Mariska dat ze de volgende keer op tijd iets moet aangeven als ze iets niet prettig vindt. Elke keer als er iets confronterend is bij jou, waar je het niet over wil hebben of wat je volgens mij moeilijk vindt om te zeggen, dan belanden we in zo’n situatie zegt Merel. Mariska geeft aan dat ze haar nachtrust nodig heeft en dat ze daarom vroeg naar bed is gegaan. Merel laat weten dat ze zich verheugde om in de yurt te slapen en dat ze het vervelend vindt dat Mariska niet eerder aan heeft gegeven dat ze niet wil dat er inwoners bij haar blijven slapen. Zal Mariska iets doen met het advies van Merel?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 52    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *