Merel bespreekt de discussie met Mariska over gisteravond met Hiske

Merel bespreekt de discussie met Mariska over gisteravond met Hiske

Merel sprak vanochtend Mariska aan over de discussie van gisteren over de slaapplek van Merel en Jessie. Ze bespreekt het gesprek dat ze met Mariska vandaag had nu met Hiske. Ze ging weer bijna huilen zegt Merel. Wat dan? vraagt Hiske. Merel legt vervolgens de situatie uit. Merel vertelt dat Mariska tijdens het gesprek het belangrijkste onderwerp ontweek. Dan doet ze alsof er niks aan de hand is. Dan word ik echt helemaal gek gaat Merel verder. Ja, je was echt pissig reageert Hiske. Ja, nog steeds wel hoor antwoordt Merel. En vertelt dat ze niet alleen pissig is op Mariska maar dat meerdere zaken haar kwaad maken. Hiske vraagt welke dingen dat zijn. Merel laat weten dat ze gek wordt dat de bewoners elkaar naar beneden halen. Lekker elkaar allemaal naar beneden halen. Of het nou je vrienden zijn of niet. Ik word er gek van zegt ze. Hiske luistert aandachtig verder. Als er dingen gebeuren met onrecht dan moet ik wel leren ermee om te gaan vertelt Merel. Maar ik ga daar zo mega slecht op. Echt mega slecht voegt Merel eraan toe. Ze lijkt het niet meer helemaal te trekken met de bewoners om haar heen. Wat vind je dan onrecht? vraagt Hiske. Merel antwoordt dat ze het niet helemaal wil uitspreken maar wel dat ze aan het gedrag van bepaalde mensen ergert. Je kan alleen maar vertrouwen op jezelf benadrukt Hiske. Ja, nou die conclusie trok ik vanmorgen dus ook eindigt Merel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *