Jessie en Hiske bespreken het gedrag van Shelley

Jessie en Hiske bespreken het gedrag van Shelley

Jessie en Gerrit hebben vandaag bij de bewoners aangegeven dat ze een samenwerking aan mogen gaan met Hans de Booij. Over de samenwerking met deze zanger waren veel bewoners positief. Jessie en Gerrit moeten voor de samenwerking wel unanieme goedkeuring krijgen. Jessie loopt met Hiske buiten en hij vraagt naar de reactie van Shelley en Andrea op het voorstel van hem en Gerrit. Hiske antwoordt dat alleen Shelley er iets over heeft gezegd. Hiske geeft aan dat Shelley het hun gunt. Wel heeft Shelley aangegeven dat ze het gevoel kreeg dat Jessie en Gerrit Shelley haar filmavond niet gunden, dat vindt ze jammer. Volgens Hiske gaat het Shelley er meer om dat ze vaak de volle laag krijgt. Hiske noemt voorbeelden, met de begroting die niet klopt. Je hebt geen winst gemaakt met je feestje, je houdt geen rekening met de bv, je zorgt niet dat je droom omzet genereert. Ja, maar ze is toch met name erop aangesproken dat ze niet gewerkt heeft zegt Jessie. Ja, dat is door de hele groep antwoordt Hiske. Maar ze denkt dat het bij Shelley ook speelt dat iedereen zegt je denkt alleen maar aan jezelf. Dat heeft haar heel erg pijn gedaan voegt Hiske eraan toe.

Volgens Jessie denkt Shelley ook alleen maar aan zichzelf. De dingen die ze nu voor de groep doet, dat doet ze pas de laatste weken vertelt Jessie. Hiske is het met Jessie eens dat Shelley veel vanuit haarzelf denkt. Wel weet Hiske dat Shelley vanaf haar binnenkomst altijd graag wat voor een ander heeft willen doen. Nou ik zie het eigenlijk vanaf het begin dat ik binnenkom niet. Alleen de laatste paar weken doet ze leuke dingen voor de groep reageert Jessie. Maar zo is zij wel altijd in het begin geweest merkt Hiske op. Ja, dat geloof ik. Ik heb het alleen negen maanden niet gezien. Dus dat is voor mij nieuw zegt Jessie. De twee praten verder over Shelley haar gedrag. Jessie concludeert dat Shelley heel erg vastgeroest is in het idee dat haar niks gegund is. Terwijl er eigenlijk vanuit de basis heel veel ook komt vanuit haar eigen handelen voegt Jessie eraan toe. Hij denkt dat als Shelley in situaties anders handelt, ze niet vaak meer hoef te vragen voor goedkeuring aan de groep. Ik ben het er daar mee eens, maar ze is ook vaak genaaid eindigt Hiske het gesprek.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 89    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *