De bewoners hebben bezoek van een handbalteam en doen een wedstrijd

De bewoners hebben bezoek van een handbalteam en doen een wedstrijd

De bewoners hebben bezoek van een handbalteam. Gerrit geeft de bezoekers een rondleiding voordat iedereen aan de warming-up begint. Na de warming-up kan de wedstrijd beginnen. De bewoners zijn het rode team en de bezoekers het blauwe team. Merel geeft nog even een speech, waarin ze vertelt dat er gespeeld wordt voor een prachtige beker. Wanneer er een goal wordt gemaakt, gaat het nummer Viva Hollandia af van Wolter Kroes. Na een tijd roept Gerrit die de score bijhoudt. Het is gelijke stand! Zes, zes jongens zegt hij. En al snel scoort team Utopia hun volgende bal in de goal. Kort gevolgd door een doelpunt van het blauwe team. Het is een spannende wedstrijd en de bezoekers winnen uiteindelijk. De bewoners feliciteren het andere team en ze geven ze een medaille. Daarna wordt de beker uitgereikt aan de bezoekers en wordt er een groepsfoto gemaakt. Zullen de bewoners nog meer wedstrijden spelen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *