Gerrit zoekt toenadering bij Franny en wil dat zij hem masseert

Gerrit zoekt toenadering bij Franny en wil dat zij hem masseert

Gerrit zit gezellig naast Franny buiten op de grond. Poeh, ik stond net op het veld en toen kreeg ik een beetje een koud windje in mijn nekje en nu doet het een beetje pijn. Wil je mij masseren? vraagt Gerrit aan haar. Ik heb hele koude handen antwoordt Franny en ze legt haar hand op zijn nek. Dat vind ik helemaal niet erg zegt Gerrit en hij gaat voor haar zitten en Franny begint aan zijn nek te kriebelen. Je mag wel een beetje masseren zegt hij. Nee, vind ik niet leuk. Ik doe wel wrijven reageert Franny. Misschien heb ik wel een nekhernia gaat Gerrit verder. Ja misschien wel. Maar je hebt wel een zachte nek merkt Franny op. Ja, dankjewel. Hij is ook heel erg kwetsbaar eindigt Gerrit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *