Merel slaapt niet bij Jessie op de boot

Merel slaapt niet bij Jessie op de boot

Afgelopen avond kunnen Jessie en Merel weer slapen in de boot. Eergisteren sliepen er B&B-gasten in de boot. Hierdoor kon het tweetal niet in de boot overnachten. Zullen we een beetje op tijd naar bed. Dan kunnen we gezellig praten zegt Jessie tegen Merel. Nou, zo gezellig is het niet Jes antwoordt Merel. Dan kunnen we het gezellig maken vraagt Jessie. Ja, misschien wel antwoordt Merel. Daarna lopen de twee weer weg van elkaar. Franny heeft het gesprek opgevangen en ze loopt naar Merel toe om te vragen of ze gezellig bij haar komt slapen. O, dat is eigenlijk wel een leuk idee reageert Merel. Ze vertelt aan Franny dat ze nu niet ineen keer leuk gaat doen tegen Jessie. Eergisteren was Jessie namelijk geïrriteerd op Merel. Ze verheugde zich om gezellig in de yurt te slapen met Jessie, Hiske, Gerrit en Mariska. Helaas wilde Mariska dit niet waardoor Jessie en Merel in de inloopkast moesten overnachten. Merel vond dit niet leuk, omdat ze zich had verheugd op een gezellige avond. Ze vertelde gisteren aan Jessie dat het alweer zo’n ongezellige avond wordt. Jessie raakte toen geïrriteerd, omdat zij het woord alweer gebruikte en hij wilde graag met rust gelaten worden. Merel voelde zich daardoor niet meer welkom in de inloopkast en ze vroeg toen aan Jessie of hij wel wilde dat ze naast hem ligt. Jessie gaf toen aan het niet erg te vinden en vond dat ze zelf de keuze moet maken om te blijven liggen of niet. Zal het tweetal het nog uitpraten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *