Andrea staat in de min, ze haalt verhaal bij Jordie

Andrea staat in de min, ze haalt verhaal bij Jordie

Andrea, Jessie, Jordie en Shelley zitten afgelopen avond boven in de silo. Ze zijn in gesprek over geld en het valt Andrea ineens omdat ze ver in de min staat. Als ze aan Jordie vraagt waarom dat zo is, zegt hij dat het door de verf komt die bij het atelier is gebruikt. Hoezo wordt dat op mij verhaald vraagt ze aan hem. Jordie legt vervolgens uit dat dat is omdat zij het gebruikt heeft, waarop Andrea vraagt of dat niet gewoon van de bv kan. Daar is nooit akkoord op gegeven geeft Jordie aan. Ook vertelt hij dat het eigenlijk de verf van Franny was. Andrea vindt het raar dat er niet over naar haar is gecommuniceerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 51    Gemiddelde: 4.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *