Andrea en Shelley praten over Jessie en Gerrit, hebben ze geen inlevingsvermogen?

Andrea en Shelley praten over Jessie en Gerrit, hebben ze geen inlevingsvermogen?

Shelley is afgelopen avond met Andrea in gesprek over de achthonderd euro die Jessie en Gerrit hebben gevraagd. Shelley heeft over de kwestie met het tweetal gesproken. Ze legt uit dat Jessie het triest van haar vond dat zij de vergelijking trok van de samenwerking met de filmavond, hij vond dat je Podiumvrees daar beter mee kon vergelijken. Walgelijk zegt Andrea. Shelley is het niet met hem eens, en vertelt tegen Andrea dat ze de vergelijking trekt tussen de dromen. Andrea is het met Shelley eens maar vindt ook dat ze moet kijken naar hoe de bv er nu voor staat. Het tweetal praat nog even door. Ze hebben gewoon geen inlevingsvermogen merkt Andrea dan op als er wordt gesproken over hoe Jessie en Gerrit met Shelley haar dromen omgaan. Als Andrea vraagt of Gerrit ook nog iets zei, antwoordt Shelley dat Gerrit eigenlijk alleen maar aan het luisteren was. Andrea reageert daarop dat ze het bijzonder vindt…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *