Andrea haalt verhaal bij Franny, hoe zit het met de kosten voor de verf?

Andrea haalt verhaal bij Franny, hoe zit het met de kosten voor de verf?

Andrea en Franny maken op deze nieuwe adg samen het hok van de geiten schoon. Een perfect moment om het eens te hebben over de kosten van de roze verf, vindt Andrea. Ze vraagt aan Franny waarom die kosten voor het verven van het atelier eigenlijk voor haar zijn. Ik begreep dat Jordie al van tevoren tegen jou had gezegd dat die verf van mij was zegt Franny. Andrea laat weten dat ze zich hier niets van herinnert. Het is ook al dik een maand geleden gaat ze verder. En vindt het vreemd dat die kosten dan nu pas op haar verhaald worden. Ik heb geen zin om voor iets te betalen wat ik niet heb gebruikt benadrukt Franny. Dat heb ik ook meteen doorgegeven toen er nog werd geklust in het atelier voegt ze er nog aan toe. Andrea blijft stug door harken. Ik ga me hier niet meer druk om maken. Zo’n klein busje verf zegt ze honend. Voor mij zijn het wel veel kosten antwoordt Franny. Er valt een pijnlijke stilte terwijl de twee door vegen. Gaat Andrea het hierbij laten?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *