Shelley geeft een presentatie en Jessie bespreekt de financiën

Shelley geeft een presentatie en Jessie bespreekt de financiën

De bewoners verzamelen in de silo voor de vergadering. Shelley begint met een presentatie voor haar mede bewoners. Ze is de afgelopen week samen met Hiske druk bezig geweest om een dinnershow te realiseren. Ze heeft een PowerPoint presentatie gemaakt en legt uit hoe ze dit voor zich ziet. Zo is het driegangenmenu al bedacht maar ook het entertainment voor de avond. De bewoners gaan dit zelf verzorgen. Het lijkt Shelley leuk om met de hele groep een dans voor te bereiden en ze wil een Utopia veiling houden. Dit zal ze dan samen met Merel presenteren. Voor de dinnershow moeten 36 kaarten verkocht worden, anders wordt er verlies gedraaid. Na de presentatie praten de bewoners verder over de dinnershow. Jordie vraagt zich af hoe ze het met de planning gaan doen, met het oog op de finale. Niet alle bewoners kunnen deelnemen aan het evenement, omdat hij of zij Utopia 2 misschien al heeft verlaten. Er worden wat oplossingen bedacht. Andrea geeft even later aan dat zij Shelley zal ondersteunen en helpen met dit evenement. Na alle vragen wordt er besloten dat de dinnershow door mag gaan. Shelley is erg blij en zegt dat de kaarten vandaag online gaan op de website. Jessie neemt daarna nog even het woord over de financiën. De stand van de pot is nu 31.551.92 euro. De bewoners zijn erg blij met het resultaat, vooral omdat ze in een korte tijd veel hebben verdiend. Ook staat niemand in het rood met het zakgeld. Eindelijk gaan de financiën in Utopia 2 de goede kant op. Zullen de Utopia de 50.000 euro behalen als eindpot voor de winnaar?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *