Jessie en Merel hebben een lange discussie, is hun relatie voorbij?!

Jessie en Merel hebben een lange discussie, is hun relatie voorbij?!

Al twee dagen hangt er een gespannen sfeer tussen Merel en Jessie. Merel besluit dat het zo niet langer kan en opent het gesprek. We kunnen nu weer hele dagen zo gaan doen of we kunnen nu een keer normaal doen vertelt ze. Ik heb hier geen zin in elke keer. We hebben hier nog f*cking twee maanden. Hoe het buiten gaat, dat weten we niet. Dus als we er nog iets leuks van willen maken, moeten we dat nu doen voegt ze eraan toe. Weet je wat het probleem is Merel? vraagt Jessie, terwijl hij opstaat. We moeten er wat leuks van maken wanneer het jou uitkomt maar wanneer jij boos bent dan kan jij niet praten… Merel onderbreekt hem en zegt dat ze er altijd iets leuks van wil maken. Jessie vervolgt zijn verhaal. Als jij niet wil praten, dan praat jij niet. En als jij wel wil praten dan moet ik ook praten. Dat is een beetje het probleem. Het is een beetje geven en nemen hè? Jessie vindt dat ze niet alleen maar kan nemen in een relatie. Hij heeft het in dat geval niet over de praktische dingen die ze voor hem doet maar de manier waarop ze ruzie maakt. Op het moment dat je onenigheid met elkaar hebt, dan zul je allebei een beetje water bij de wijn moeten doen zegt hij. Hij vindt dat ze, nadat er een discussie tussen hun is geweest, gewoon met elkaar moeten kunnen praten. Ja, maar als ik dan woest ben is het enige wat ik kan onredelijke sh*t uitkramen en dan praat ik liever niet. Dan kunnen we wel praten maar dan scheld ik je straks uit en dat wil ik niet antwoordt Merel. Maar we hebben het over een paar uur later reageert Jessie. Merel geeft aan dat ze er in zo’n situatie juist goed over na moet denken. Dat duurt vaak ook wel even. Nog wat later vraagt Jessie aan Merel of ze nu eigenlijk snapt wat hem dwars zit. Je vindt mij ondankbaar antwoordt Merel. Snap je waar het vandaag komt? vraagt Jessie. Merel begrijpt het niet. Ze geeft aan dat haar uitspraken misschien iets botter uit de hoek kunnen komen maar de boodschap hetzelfde blijft. Jessie vertelt dat hij zich mateloos ergert aan haar drastische uitspraken. Hij vindt dat ze een beetje moet letten op hoe ze dingen verwoord. Ja, dat zou inderdaad kunnen antwoordt Merel kortaf. Ze lopen beiden weg. Zullen ze in Utopia 2 als vrienden of als koppel verder gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *