Andrea vindt dat Mariska niet te vertrouwen is

Andrea vindt dat Mariska niet te vertrouwen is

Andrea en Shelley zitten in hun huisje. De twee praten over de finale. Andrea vraagt zich af wanneer de eerstvolgende nominatieronde zal plaatsvinden. Zelf denkt ze dat het pas na de markt zal zijn. Ze twijfelt ook of ze zelf niet genomineerd zal worden. Waarom ben je er zo zeker van dat jij op de bank komt vraagt Shelley. Andrea antwoordt dat het vooral een vermoeden is. Zeker weten, doet ze het niet. Shelley vertelt daarna dat ze met Jordie al heeft zitten speculeren over wie er ver zullen komen. Andrea zegt dat als Shelley niet wint, Brandon moet gaan winnen. Shelley geeft aan dat zij het Hiske juist eerder gunt. Niet alle andere bewoners zijn volgens de dames te vertrouwen. Andrea vertrouwt bijvoorbeeld Mariska niet. Door alles wat ze in het verleden tegen mij gezegd heeft en wat ze nu laat zien, gaan al mijn bellen rinkelen. Niet vertrouwen benadrukt Andrea. Shelley denkt dat Mariska niet de enige is. Ik heb altijd gezegd dat ik liever als mezelf de poort uit ga, dan dat ik ga slijmen bij mensen of nep ga doen om verder te komen. Ik hoop dat ik bij de laatste vijf hoor. Ik vind dat ik dat verdien. Vooral omdat ik hier al een lange tijd ben eindigt Shelley.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *