Alexandra is blij dat ze toch doorgezet heeft met haar opleiding

Alexandra is blij dat ze toch doorgezet heeft met haar opleiding

Alexandra vertelt aan Franny dat ze het zo leuk vindt om sportles te geven. Vooral omdat ze daar de laatste weken zo hard voor aan het leren is. Volgens Alexandra was ze voordat ze aan deze opleiding begon een stuk drukker naar klanten toe. De lessen hebben haar rustiger gemaakt. Nu heb ik heel veel ervaring en leg ik makkelijker dingen uit voegt ze eraan toe. Zie je nou? Je leert er echt veel van reageert Franny enthousiast. Het ziet ernaar uit dat Alexandra het weer ziet zitten om hier mee bezig te zijn. Een tijd geleden gaf ze bij Jessie aan dat ze de opleiding erg pittig vond. Jessie motiveerde haar om het weer op te pakken. Ik wil echt mijn diploma hebben. Ik vind het echt leuk nu zegt Alexandra trots.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 4.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *