Mike en Lotus hebben een emotionele laatste avond in Utopia 2

Mike en Lotus hebben een emotionele laatste avond in Utopia 2

Mike en Lotus hebben zich afgelopen avond even afgezonderd van de rest van de groep. Samen zitten ze in de boomhut, die ze samen hebben gebouwd. We zijn ver gekomen zegt Mike tevreden. Het staat als een huis voegt hij eraan toe. Lotus kan niet veel uitbrengen. Huilend leunt ze op de schouder van Mike. Mike gaat verder over zijn tijd in Utopia 2. Jij bent eigenlijk de enige die ik meteen aandacht heb gegeven zegt hij tegen haar. Het was een leuke tijd benadrukt hij. En vraagt met wie Lotus nu gaat wonen. Lotus antwoordt dat ze waarschijnlijk met Shelley ergens in zal trekken. Het is even stil. Bedankt lieverd zegt Mike dan tegen Lotus. Jij ook bedankt antwoordt Lotus beduusd. Je bent aan het rocken gaat Mike verder. Je hebt Katie. Je hebt straks je eigen plekje…Kanjer. Geloof in jezelf” De twee geven elkaar een kus. Ik ga je wel heel erg missen zegt Lotus met tranen in haar ogen. Ik jou ook reageert Mike. Zet hem op met de boomhut. Maak me trots eindigt hij.

Nog wat later hebben Lotus en Mike de spullen van ingepakt en liggen samen in bed. Ik vind het echt niet leuk hoor zegt Mike. Maar ik kan niks anders. En legt uit dat hij het vervelend vindt om haar alleen te laten. Ik zal je elke dag missen. Je knuffel, je kus… Lotus begint wederom te huilen. Ik wacht op je. Misschien word je ooit wel een keer mijn vrouw vervolgt hij. Lotus kijkt hem aan. Kan je niet blijven? Mike pakt haar stevig vast en geeft haar een lange knuffel. Bedankt dat je er was voor mij in moeilijke tijden. Ik kan wel zeggen dat je de liefde van mijn leven bent. De twee blijven liggen tot Mike haar aankijkt. Ik hou van je. Ik ook van jou eindigt Lotus.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.8/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *