Jessie is bezig met het opzetten van een schoonmaakrooster

Jessie is bezig met het opzetten van een schoonmaakrooster

Jessie, Jens en Mylène zitten afgelopen avond te kletsen in de silo wanneer Jessie over de schoonmaak begint. Ik heb een uitgebreid schoonmaakrooster gemaakt zegt Jessie. Het kan af en toe even wisselen maar wellicht vindt iemand het prima om de taak op zich te nemen. Mylène is verbaasd. Eén iemand? reageert ze. Ben je gek? Niemand ruimt hier iets achter zijn of haar reet op voegt ze eraan toe. Timothy mengt zich nu ook in het gesprek. Ik ruim mijn doos met pizza’s wel op zegt hij. Mylène kijkt hem aan. Sorry, heb ik een gesprek met jou? vraagt ze. Timothy lacht en hij zegt dat ze het over de hele groep had. Ik voel me dus ook aangesproken zegt hij. Maar ik zou zeggen, gooi het eens in de groep voegt hij eraan toe. Hierop loopt Timothy samen met Jessie de silo uit.

Wat later komen Jessie en Mylène elkaar op het terrein tegen. Je snapt toch wel wat ik bedoelde met mijn opmerking? vraagt de nieuweling. Jessie knikt en hij legt uit dat ze niet snapte waar hij het over had. Ik heb zo’n lijst gemaakt omdat het nodig is om bepaalde vergunningen te behouden zegt Jessie. Bijvoorbeeld voor de bakkerij van Adriaan. Mylène knikt en ze voegt eraan toe dat er wekelijks een grote schoonmaak zou moeten zijn en dat de ovens dagelijks zouden moeten worden schoongemaakt. Maar hier is het wel veel werk om te doen, hoor benadrukt ze. Volgens Jessie zullen de bewoners straks in de silo afwassen in plaats van buiten en is er vast wel een bewoner die het schoonmaakrooster op zich zou willen nemen. Ik maak me daar geen zorgen over eindigt hij. Hoe gaat dit aflopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 2.7/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *