Gina en Mark over liefde bedrijven in Utopia

Gina en Mark over liefde bedrijven in Utopia

Gina heeft na het conflict met Bas lekker gedoucht en is daarna naar haar vriendje Mark gegaan.  Ze moet namelijk iets kwijt over de liefde bedrijven in Utopia.

De twee lopen hand en hand een rondje over het terrein en Gina vertelt dat ze Mark leuk vind. Ook heeft ze verliefde gevoelens. Maar ze bekend ook ergens mee te zitten. Weet je het echt zeker dat je acht maanden zonder seks en zonder gefrunnik kan? Je hebt wel gezegd dat je acht maanden op me zult wachten, maar doe je dat echt? Mark antwoordt schatje, ik weet dat het bij jou echt een issue is en dat het hier vaker wordt gezegd en dan gebeurt het toch. Als ons gevoel en de liefde sterk genoeg is, dan moet ik die behoefte kunnen uitschakelen en jij kunt dat zeker. Als dat nodig is om jou te kunnen krijgen, dan mag het van mij wel tien jaar duren. Zolang ik jou maar bij me heb, want mijn liefde voor jou is echt oprecht en dat hoef je niet met seks te beklinken. De twee eindigen knus bij elkaar op de liefdes schommelstoel en Gina lacht als ze het antwoord van Mark hoort. Liefde overwint alles. En Mark benadrukt dat alles goed komt. De twee kussen elkaar nog even en gaan dan weer verder met wat ze aan het doen waren.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 42    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Linda at 22:08

  Anneke denk aan de kijk cijfers.. die moeten omhoog want op het moment staan ze net wat te laag.
  Hortence….. dit noemen ze nou types Utopia Seks. niet meer of niet minder.. of te beter gezegd. Snollen seks.
  Maria.. Play the Game.
  Toet .. je weet het toch hoe slechter hoe beter.. Kijk cijferssss.. als het een tijdje goed gaat dan wordt het saai… hoe slechter het wordt hoe hoger de kijk cijfers.

 2. anneke at 17:37

  Gina heeft gezegt geen sex te willen omdat haar ouders en familie en vrienden kijken maar volgens mij heeft er al wat afgespeeld onder de dekens.
  Je moet je schamen om zo in beeld te komen , wat ik ook niet begrijp waarom wordt het uit ggezonden.

 3. maria at 16:16

  Ik krijg steeds meer het gevoel dat Gina de boel aan het manipuleren is. Wat ik eerst niet had bekruipt mij dat gevoel steeds meer.Eerst Mark hoofd gek maken ,dan weer afstoten en dan weer aanhalen en dat gaat een tijdje zo door.Ik heb ondertussen ook al gezien dat ze een kort lontje heeft. Dus kunnen we nog wel wat van verwachten denk ik.

 4. Toet at 15:09

  En gij geleuf dat.Wat een lol.Onvolwassen meid.Eerst vertellen dat ze niets wilt met hem om Vanessa.En dan zijn het net twee konijnen.Nee hier kun je nog wat van verwachten alleen niet veel goeds.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *