Het centraal van 12 mei in Utopia

Het centraal van 12 mei in Utopia

Tijd voor weer het een en het ander te bespreken, kortom een centraal van 12 mei. We omschrijven alle punten voor je zodat je weet wat er besproken is.

Bjorn opent het centraal, we hebben zondag weer een markt. Het beloofd er een te worden! We hebben meer dan 30 kraampjes met 8 nieuwe kramen. Stroopwafels, smoothies door Arjuna, een glasblazer. Een thee heks, die verschillende soorten thee verkoopt. Ook veel Utopianen doen iets op de markt zoals Nicole met nagels, Gina gaat knippen, Joey gaat tatoeëren, LauraB verkoopt sjaals en Gabriëlle haar t-shirts. De spirituele beurs is dan ook nog. En natuurlijk is er aan de kinderen gedacht want er is een springkussen. Colinda komt er vrijdag nog op terug met betrekking tot een taakverdeling. Maar niemand hoeft niet de gehele dag te werken. Er wordt horeca gedraaid en Le Luifel is uiteraard ook open. Er zijn 26 kramen en vrijdagavond komen 26 tafels. De plattegrond is al gemaakt en een aantal ruimtes moeten nog opgeruimd worden. Mensen geven gewoon inzichten in hun gevoelen en situaties. Colinda zal zelf roetlezingen geven.Het zal druk worden, blijf met elkaar communiceren. Speel op elkaar in en dan komt het goed.

Vanavond vind er een stand borrel plaats zo vertelt Bjorn nog even als Colinda klaar is. Van 20:00 tot 22:00. Gaby en Naomi willen graag achter de bar staan. Verder is er eigenlijk niks nodig, jullie gezelligheid. Voor wie erbij wil zijn hartstikke gezellig.

Gio begint over 500 dagen over Utopia. Morgen vind er een ontbijtje met zijn allen plaats. Ook komt er een Utopia Quiz aan de groep wordt dan gesplitst in 4 groepen. Jullie gaan dan strijden. En om 12:15 is er een special guest. Het wordt een dag om nooit meer te vergeten! Ook is er ’s avonds nog een BBQ en wat we daarna zelf nog willen. Verder wil ik er nog niet teveel over los laten. Ik heb alles ingedeeld en geplant, laat het lekker op je afkomen en geniet! Gio heeft ook nog iets anders, 5 juni is er nog een feestje. 500 dagen in Utopia feestje maar dan van extern. Tony Junior komt dan ook en ik ben nog bezig met een aantal andere dj’s.

Colinda wil nog even doorpakken op de 500e Utopia dag wordt radio Utopia gelanceerd. Je kunt erbij geroepen worden voor bijvoorbeeld een interview.

Ivan zegt dat er nog iets leuks is, ook in de sfeer van 500 dagen in Utopia. Joey, Colinda en ik hebben iets leuks bedacht. De Utopia lockdown! Het is een feit, de markt is de laatste evenement die we hebben. Daarna kan er niemand meer naar Utopia de komende periode. Joey vertelt er meer over, sinds dat we hier zijn hadden we een laptop en een telefoon. Een supermarkt die langs kwam en veel mensen van die club mensen hebben het eerste begin niet meegemaakt. Zij weten niet wat afzien met de groep is. We gaan één week het zwaarder maken dan we normaal hebben. In deze periode zetten we alles op non actief. Loods gaat op slot en we gaan back to basic. We hebben stromend water aan de zijkant van de loods en bij de stal. We hebben het zwembad en het stro en de creativiteit van anderen. Colinda zegt dat een draaiboek bedacht wordt met regels. Wat wel en wat niet. Ivan vertelt dat er ook een survival expert uitgenodigd wordt. Maandag begint het om 8:00 ’s ochtends en zondag tot 20:00 uur. Er worden verschillende afspraken dus verzet, zoals de academie van Arjuna, de modellen dag van Naomi en lotgenotendag van Naomi. Naomi is daar zacht uitgedrukt niet blij mee. Colinda en Joey denken dat de groep hierdoor goed bij elkaar kan komen. Gio is er ook van overtuigd dat de groep er sterker van wordt. Verdere informatie wordt maandagochtend om 8:00 uur gegeven. Daarna wordt er nog een groepsfoto gemaakt want dat moest aldus Naomi. En daarmee sluit het centraal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *