Stefanie neemt Utopia camping over

Stefanie neemt Utopia camping over

Stefanie is nog erg zoekende, zo had ze gisteren een moeilijk moment en heimwee. LauraB besprak vanmiddag met de nieuweling wat ze wellicht zou kunnen doen.

De twee gaan op het rokersbankje zitten en LauraB merkt op dat Stefanie wel een goede kandidaat is voor de Utopia camping. Ik denk dat jij dat goed kan combineren met eten erbij voegt ze eraan toe. Ik heb zat andere dingen om te doen. Dit is iets wat jij nu meteen kunt opzetten en van jezelf kunt maken. Stefanie vind het wel een leuk idee, maar dan moet natuurlijk alles wel goed overgedragen worden. Dat ga ik doen beloofd LauraB, ik ga voor jou een mapje maken. En als mensen mailen dan kunnen zij dat ter atientie van jou doen. Of als het over de camping gaat dan verplaatsen wij de mailtjes naar jouw mapje. Stefanie is erg enthousiast met haar nieuwe doel en vooral de combinatie camping en koken lijkt haar wel wat. Dat lijkt mij fantastisch! Alleen mensen mogen eten niet af komen halen zoals bij Vanessa.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 2.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Wil at 07:49

  Komt mooi uit voor laura b. Hoeft ze weer iets niet af te maken. Mooi afschuif systeem. Ik weet niet wat ze daar nog doet. Niet veel in ieder geval

 2. Therese at 21:19

  David Brigman , jullie zien niet de helft maar zeker 3/4 van wat Laura B allemaal doet niet het enige WAT jullie willen zien is gewoon dat ze een sigaretje rookt of op de schommel bank zit maar kijken NAAR WAT ZE DOET WILLEN JULLIE NIET ZIEN!!!!!
  En dan nog wat ben je bang dat jou reactie NIET gelezen word dat je het er 2 X op zet?????
  Dit geld tevens voor Marja!!!!!!
  En ze heet geen Lauralui Maar Laura van Bekhoven klinkt iets fijner en beter en NEE ik ben geen familie of kennis , hoef je dat niet te vragen maar de reactie’s op deze site slaan 9 van de 10 keer nergens op.

  • anneke g at 22:26

   Therese dit is niet kwaad bedoeld maar ik weet ook niet wat Laura B doet de hele dag omdat je dat niet op t.v. ziet, je ziet haar alleen op het bankje te praten .
   Als je weet wat ze doet schrijf het hier dan even zo dat ze niet meer de naam krijgt van lui mens.
   Ik kan je helemaal gelijk geven met de rare namen die er voor iedereen gegeven zijn, ik heb ooit geschreven dat die personen een naam hebben gekregen van hun ouders maar daar lijken sommige mensen lak aan te hebben.
   En al was je wel familie of een kennis dan mag je nog voor haar op komen

  • Hannah at 00:12

   Zo heeft ieder zijn favoriet. Je hoeft natuurlijk geen mensen belachelijk te maken, al moet ik eerlijk bekennen dat ik sommige bijnamen soms wel heel vindingrijk vind.
   Laura laat niet echt zien dat ze een harde werker is. Soms kijk ik de live streams en dan ligt ze toch echt vaak op bed of zit niets te doen. Ook klaagt ze vaak dat ze moe is en hoofdpijn heeft.
   Ik heb begrepen dat er recent bloed is afgenomen voor onderzoek, misschien dat er wel meer aan de hand is. Maar als een medebewoner al over haar zegt:”Hallo wakker worden! Dit is niet slaaptopia!” dan zien we het niet helemaal verkeerd denk ik.

  • Marja at 10:33

   Mijn reactie staat er maar een keer Therese.
   En lui is ze, ze komt alleen in beweging als er drank is.
   Bij het bloedprikken kijken ze bij haar of er ook bloed in de alcohol zit.
   Voor het maken van de sjaaltjes heeft ze iemand van buien geregeld, dat was haar ook te veel werk, straks wil ze wel het geld opstrijken, dat lukt nog net

  • David Brigham at 13:06

   Je kunt reacties maar 1 keer posten, want bij doublures krijg je een foutmelding (zou je kunnen weten als je hier vaker kwam). Dus die dubbele reactie was een technische storing, simpel.

   Fijn dat jij als enige alle onzichtbare actie van Laura kunt zien, en fijn ook dat je denkt het beter te weten dan 9 van de 10 bezoekers hier. Ge-fe-li-ci-teerd!

 3. Marja at 21:00

  Mooi daar is Laura ook weer vanaf. Was ook veel werk, ze mogen pas laat binnenkomen en weer vroeg weg. Laura moet dan ook vroeg opnoem geld te vangen. Heeft ze weer mooi doorgeschoven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *