Het ging niet goed met Mark

Het ging niet goed met Mark

Het ging vanavond niet zo goed met Mark, zo zagen we hem samen met Colinda op de schommelstoel zitten. Mark ademde snel en had het gevoel dat hij zelfs flauw zou vallen. Colinda bood hem troost aan en stelde hem op zijn gemak. Je zit heel hoog in je emoties merkt Colinda op. Heb ik het goed gedaan, heb ik het niet goed gedaan? Ik ben ook de hele dag al gestresst en op zoek naar een uitweg bekend Mark. De rede van zijn “paniekaanval” heeft te maken met de relatiebreuk  van Vanessa maar ook het afscheid van Laura zo legt Mark verder uit. Volgens Colinda is het innerlijke pijn wat hij in Utopia niet wil uitten. Het is ook een rollecoaster van emoties. De wisseling van personen is groot en je moet in korte tijd afscheid nemen van dierbare. Mark kan zich daar wel in vinden, het is te veel in korte tijd. Alles gaat tien keer sneller hier en de verwerking honderd keer. Niet veel later lijkt het weer beter te gaan met Mark. Rond 20:30 komen de standhouders voor een gezellige borrel. Deze is momenteel nog steeds bezig. Er wordt gezellig gedronken en gekletst rondom het kampvuur.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. harry at 23:05

  spijt komt na de zonde haha , en zo slaapt gina vanavond in de b&b. zonder jou!!!! dom dom. was vanessa er maar , en was jij maar naar huis gegaan

 2. bart g at 21:58

  Wat een toneel stuk …
  Ze zullen toneel moeten spelen nu er steeds minder mensen kijken.
  En volgende week. Is ook 1 toneelstuk opgedragen door de regie.
  Laten zij er maar mee stopppen..Ik kijk al een tijd niet en mis ook niets als ik dit allemaal lees…
  Hoe kan gina nou op zo n homo vallen is ook zeker opgedragen dat spel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *