Met zijn allen ontbijten

Met zijn allen ontbijten

Tijd om de 500 dagen in Utopoia te vieren, Gio heeft vandaag een heel programma opgezet voor de bewoners met een feestelijk tintje.

Omstreeks 10:30 zit iedereen buiten aan tafel voor een laat ontbijt. De loods is ook voorzien van een 500 als feestelijke aankleding. Gio heet iedereen van harte welkom, de glazen mogen gevuld worden. We wilde eigenlijk champagne doen maar dat werd te duur. Joey heeft zich zeer netjes aangekleed en als hij er ook bij is neemt Gio het woord. Straks hebben we een optreden van niemand minder dan… Om 11:15 komt de geluidsman dat wel. Vanmiddag hebben we nog een brunch met carpaco van Stefanie en Bas. Ook zijn er kleine hapjes dus geniet van het eten. Later leg ik nog uit hoe en wat we gaan spelen en hoe de groep in vieren wordt verdeeld. Smakelijk eten!

Wie de artiest wordt kunnen wij alvast wel zeggen, dat wordt namelijk Yes-R. Gio heeft hem eerder gebeld en hij wilde graag langskomen. Ook zal hij een rap ter gehore gaan brengen met als onderwerp de Utopianen erin verwerkt. Uiteraard houden we je op de hoogte van het 500 dagen feest!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *